internet marketing & SEO - eOneNet.com

 
No. 1 Internet Marketing Company Asia

Making You No.1 on the Net !

HOME

e1SEMINARS

e1WEB

e1PROMOTE

e1LISTING

e1SHOPPING

e1WEBTOOL

e1CLUB

e1MAIL

Corporate Profile Our Services Milestones Our Partners Contact Us Career @ eOneNet
Press Room Media Videos Press Release Photo Album

Warning from No.1 Internet Marketing company Asia: Looking for web design? Just go to any web design company or web designer. Web hosting? Go to any web hosting company. Want to be No.1 selling online? Learn from the No.1 Top Internet marketing coach ranked by top search engines - eOneNet.com. This site offers everything you need to sell online, and make profits, globally, whether you are in Hong Kong, Singapore, Malaysia, China, Korea, Asia, Middle East, U.S., Europe or anywhere else.

eOneNet.com LANCAR FRANCAIS eMALL PERTAMA DUNIA DI SINGAPURA

SINGAPURA, 6 Mac (Bernama) -- eOneNet.com, syarikat pemasaran internet
terkemuka Asia, akan melancarkan francais eMall pertama di dunia pada Jumaat ini di Suntec City Convention Centre di sini.

Menyasar untuk menjadi rangkaian membeli-belah berkonsep eMall terbesar di dunia, berbeza daripada laman web dalam talian lain seperti Amazon.com, cuba untuk menjual segala-galanya di bawah satu bumbung.

Setiap eMall di bawah rangkaian eMall adalah pusat membeli-belah berkonsep bebas, menjual hanya satu jenis produk, seperti www.e1BabyGirlClothes.com atau www.e1LingerieUnderwear.com, dengan penghantaran ke seluruh dunia.

Dalam satu kenyataan, eOneNet.com berkata konsep eMall ini akan merevolusikan model perniagaan francais tradisional kerana ini adalah eMall global pertama dunia yang membolehkan francaisi menjual dalam talian di seluruh dunia dengan eOneNet mendapatkan produk pada harga borong dan mengendalikan logistik secara langsung.

Semasa menjelaskan konsep berkenaan, Ketua Pegawai Eksekutif eOneNet.com Fione Tan berkata: "Jika membuka kedai, anda biasanya perlu melabur dalam stok, jadi anda perlu membelanjakan banyak wang walaupun tanpa mengetahui sama ada produk tersebut boleh dijual atau tidak.

"Dalam francais eMall kami, anda boleh menjual produk dahulu dan kemudian menempah daripada pembekal kami, memperoleh margin keuntungan 50 peratus, dan produk ini dihantar terus kepada pelanggan akhir anda.

"Kebanyakan penjual dalam talian di sini hanya menjual melalui platform tempatan kepada pasaran dalam negeri dengan margin keuntungan yang rendah.Mengapa tidak menyasarkan pelanggan global dan meraih tiga kali ganda keuntungan anda?" katanya.

Bagi mendapatkan kepercayaan pelanggan dalam produk-produk, eMalls eOneNet menawarkan jaminan wang dikembalikan dan penggantian produk secara percuma tanpa pelanggan perlu mengembalikan produk.

Kumpulan pertama sembilan konsep eMalls akan dilancarkan semasa acara ini, dengan setiap segmen menumpukan kepada produk fesyen khusus, elektronik dan gaya hidup yang berbeza.

Semua produk akan ditawarkan pada diskaun 50 peratus terhadap harga semasa yang rendah ketika pelancaran.

eOneNet.com adalah syarikat yang memenangi anugerah, bermula pada 1999 diKuala Lumpur dengan pejabat di Singapura, Hong Kong dan China.

Interview of Fione Tan

Want to hire a reliable millionaire Internet marketing coach? The choice is yours. eOneNet.com is now operating in Malaysia, Hong Kong and China. For enquiries, please contact our Internet marketing offices

Tag:
Yahoo Malaysia | Making Money Online | Internet Marketing Seminars | Online Marketing | Search Engine Workshop | Internet Marketing Coach | Fione Tan | eonenet

Back

Top

Want to join Asia's No.1 Internet Marketing Club? Sign Up Here & get FREE US$25 Internet Marketing eBook.
Click here to join

Name:
Email:
Country:
Gender:
Mobile:

 
 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
 

Site Map

Terms of Use

Privacy Policy

Copyright © Since 2000 eOneNet.com. All Rights Reserved.